Persoonlijk en passend afscheid nemen van jouw hond bij ons hondencrematorium

Gecondoleerd met het overlijden van je hond. Je bent op deze website terecht gekomen omdat je zocht naar een waardig en passend afscheid voor jouw trouwe viervoeter. Wees welkom bij ons hondencrematorium Natura Nova in Wintelre. Wij helpen je graag bij het verzorgen van een mooi en persoonlijk afscheid. Lees op onze site wat wij voor je kunnen betekenen en neem daarna vrijblijvend contact op.

Waardig afscheid nemen in ons hondencrematorium

Jarenlang stond jouw maatje aan je zijde, samen heb je de mooiste momenten beleefd. Jouw hond waakte over jou en jij zorgde dat hij/zij niks te kort kwam. Samen konden jullie de wereld aan. Nu is het moment gekomen om voorgoed afscheid van elkaar te nemen. Je zoekt een manier om passend, persoonlijk en waardig afscheid te nemen. Dat kan bij ons hondencrematorium. Wij hebben aandacht voor jouw wensen, nemen alle zorg uit handen en doen alles wat we kunnen om jou terug te laten kijken op een mooi afscheid.

Mogelijkheden van ons hondencrematorium

Heb je er al over nagedacht wat je precies wilt als afscheid? We bieden bij ons hondencrematorium de mogelijkheid om het vervoer vanaf de dierenarts te verzorgen maar uiteraard mag je ook zelf je hond komen brengen. Wil je dat wij je hond verzorgen en heb je al nagedacht over een mogelijke opbaring? Wil je een pootafdruk? Een plukje haar? Wij verzorgen het graag voor je.

Alle gezinsleden betrokken

Wij bieden de mogelijkheid voor andere (huis)dieren om afscheid te nemen. Alle gezinsleden worden betrokken en voor kinderen is speciale aandacht omdat het wellicht voor hen de eerste keer is dat ze met een overlijden geconfronteerd worden. Hoe dan ook: bij ons hondencrematorium houden wij met alle wensen rekening en ben jij degene die bepaalt wat wij voor je kunnen betekenen.

Jouw persoonlijke wensen staan centraal

Het is bij ons hondencrematorium mogelijk om te kiezen voor een individuele crematie. In dat geval kun je na ongeveer een week de as van je overleden hond op komen halen. We hebben een aanbod aan mogelijkheden voor de asbestemming. Een standaard urn of verwerkt in een sieraad; informeer gerust naar de opties. De prijs van de crematie is afhankelijk van de grootte van jouw hond. Bij een collectieve crematie worden meer dieren ineens gecremeerd en bestaat de mogelijkheid om as mee te nemen niet.

Rust voor rouw bij ons hondencrematorium

Voel je de behoefte om na het afscheid even in alle rust je hond te gedenken? Direct grenzend aan ons hondencrematorium is een prachtig natuurgebied waar je even tot jezelf kunt komen én waar we een plek hebben gecreëerd om de as van je hond te verstrooien. Het natuurgebied is openbaar toegankelijk; je hebt dus altijd een plek om naartoe te gaan voor bezinning en rust.

Praktische informatie

 

Ons hondencrematorium Natura Nova in Wintelre is 24/7 bereikbaar. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 09:00 – 20:00 en op zaterdag van 10:00 – 13:00 uur. Nemen we de telefoon niet op? Dan zijn we even bezig maar kun je ons toch bereiken. Stuur een WhatsAppbericht of stuur ons een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre