Met waardigheid een huisdier cremeren

Zoek je een plek om met waardigheid persoonlijk afscheid te kunnen nemen van je overleden huisdier, neem dan contact op met Natura Nova, dé plek om je huisdier te laten cremeren. Steeds vaker kiezen mensen voor een afscheid van hun huisdier, met ruimte voor een persoonlijke invulling. Bespreek je wensen voor het cremeren van je huisdier in de wetenschap dat veel mogelijk is.

Persoonlijke wensen voor het cremeren van je huisdier

Na het overlijden van je huisdier stopt de jarenlange zorg die je had niet. Je kunt nog één keer samen zijn, één keer uiten hoe sterk jullie band was. Je wilt in waardigheid afscheid nemen en dat afscheid graag zo persoonlijk mogelijk maken. Misschien heb je er al over nagedacht hoe je een ceremonie vorm wilt geven. Bij Natura Nova kun je alle wensen neerleggen, is niets onbespreekbaar en wordt alles in het werk gesteld om samen een mooi afscheid te maken. Natura Nova is dé plaats om je huisdier te laten cremeren.

Op maat gemaakt afscheid

Je kunt heel veel zelf regelen, maar je kunt er ook voor kiezen om de hele uitvaart uit handen te geven. Van het vervoer tot het begeleiden van het euthanasiemoment, van opbaren tot de manier waarop de crematie van jouw huisdier plaats zal vinden; collectief of individueel. Bij ons in het mogelijk voorafgaand aan de crematie familieleden of andere huisdieren afscheid te laten nemen van jouw huisdier. Cremeren gebeurt met het grootste respect en waardigheid en we nemen graag alle tijd die je nodig hebt.

Diensten voor het cremeren van je huisdier

Bij Natura Nova kun je kiezen uit een groot aanbod aan diensten; je neemt alleen af wat je nodig hebt en bepaalt zelf hoe de crematie eruit gaat zien. Speciale wensen kunnen altijd besproken worden, wij doen ons uiterste best om ze uit te voeren. Bekijk het overzicht van de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten. Het is mogelijk om alle huisdieren te cremeren, tot 150 kilogram. Jouw pony, hamster, hond of kat is bij ons in vertrouwde handen.

Blijvende herinnering

Wil je een aandenken voor later? Dan is het mogelijk om na het cremeren van je huisdier een blijvende herinnering te maken met de as van jouw huisdier. Dit is overigens alleen mogelijk na een individuele crematie. Wil je een pootafdruk of een plukje haar, vraag ernaar en maak een afspraak om jouw wensen te bespreken. Ons crematorium grenst aan een prachtig en rustgevend natuurgebied, waar tevens de mogelijkheid is om de as van je overleden huisdier na de crematie te verstrooien.

Contact met ons crematorium voor huisdieren

 

We staan graag dag en nacht voor je klaar. Tussen 09:00 – 20:00 uur (op werkdagen) kun je ons bellen. Op zaterdag van 10:00 – 13:00 uur. Buiten deze tijden mag je ons altijd appen of mailen, wij reageren dan zo snel mogelijk. Een bezoek aan ons crematorium is uitsluitend mogelijk op afspraak. Op die manier kunnen wij iedereen de garantie geven dat er voldoende rust en aandacht is voor een persoonlijk afscheid.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre