Geef jouw huisdier een waardig afscheid in een dierencrematorium | Tilburg en omgeving

Afscheid nemen van een (huis)dier is verdrietig en daarom gun je jouw beestje een waardig afscheid. Dat kan bij Dierencrematorium Natura Nova in de omgeving van Tilburg. Je bepaalt zelf hoe je de crematie van jouw (huis)dier vorm wilt geven, alles is in principe mogelijk. Wij doen er alles aan om je te begeleiden en ervoor te zorgen dat je de tijd die je samen met je (huis)dier hebt gehad zo mooi mogelijk af kunt sluiten. Kijk op onze site voor alle informatie over ons Dierencrematorium. Tilburg ligt in de omgeving van Wintelre, waar ons crematorium gevestigd is.

Volwaardig afscheid bij een dierencrematorium | Tilburg en omgeving

Het wordt steeds normaler om voor een (huis)dier een volwaardig afscheid te organiseren, niet voor niets was je (huis)dier jarenlang een trouwe vriend. Bij ons dierencrematorium in de omgeving van Tilburg staat zowel de mens als het dier centraal. Wij helpen mensen tijdens het rouwproces, die begeleiding is nodig om het verdriet een plaats te geven. Met respect en waardigheid wordt omgegaan met het verlies, er een mooi afscheid van maken is onze prioriteit.

Faciliteiten

In ons dierencrematorium zijn alle dieren – tot 150 kg – welkom. Een hamster, hond, kat of een Shetlander; wij hebben de faciliteiten om het dier te cremeren. Wij bieden de mogelijkheid om voorafgaand aan de crematie het dier op te baren voor een persoonlijk afscheid. We bieden volledige uitvaart- en rouwbegeleiding want wij nemen het verlies van een (huis)dier serieus in ons dierencrematorium. Tilburg is één van de plaatsen waar wij ons op richten voor de volledige verzorging van de uitvaart van jouw (huis)dier.

Onze uitvaartbegeleiding bestaat uit:

Een intakegesprek

Contact met de dierenarts om het tijdstip van de euthanasie te bespreken

Vervoer en begeleiding naar de euthanasieafspraak

Afscheid met andere (huis)dieren

Opbaren

Het bieden van een luisterend oor

Begrafenis in eigen tuin

Vragen beantwoorden over praktische zaken

Aanvullende diensten bij een dierencrematorium

Bij ons dierencrematorium kun je kiezen voor een individuele of een collectieve crematie. Na de individuele crematie krijg je de as van je geliefde (huis)dier meteen mee naar huis; bij een collectieve crematie is het niet mogelijk om as mee te nemen. Naast het cremeren bieden wij aanvullende diensten aan zoals het vervoer van je (huis)dier, een pootafdruk, een haarplukje om te verwerken in een blijvende herinnering of as in een urn of voor een sieraad. Weet dat niets onbespreekbaar is; wij denken graag mee en kunnen veel wensen inwilligen. Dierencrematorium Natura Nova in de nabije omgeving van Tilburg zet de wensen van nabestaanden om in mogelijkheden.

Natuurgebied bij een dierencrematorium | Tilburg en omgeving

Dierencrematorium Natura Nova in de omgeving van Tilburg is gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied waar je na de crematie even tot rust kunt komen. Een wandeling in de natuur doet altijd goed. Tevens biedt dit natuurgebied de mogelijkheid om de as van je (huis)dier te verstrooien.

Tijd nemen voor het afscheid

Omdat wij graag de tijd voor je nemen, werken wij uitsluitend op afspraak. Elk afscheid is tenslotte persoonlijk en bijzonder. Het laatste moment om even alleen te kunnen zijn met je (huis)dier en in alle rust afscheid te kunnen nemen. Wij begrijpen jouw verdriet en doen er alles aan om dit zo waardig mogelijk te laten verlopen. Bij Dierencrematorium Natura Nova in de omgeving van Tilburg telt maar één ding: jij!

Contact

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur telefonisch bereikbaar. Buitende deze tijden is het mogelijk ons te bereiken via Whatsapp of e-mail. Een mooi afscheid is onze zorg en helpt bij de verwerking van jouw verlies. Wij verzekeren je dat geen enkele vraag raar of onbespreekbaar is.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre