Hondencrematorium Brabant: voor een persoonlijk en respectvol afscheid

Welkom op de pagina van ons hondencrematorium in Brabant. Wintelre is de plaats waar je terecht kunt voor het cremeren van jouw hond. Eén van de weinige plaatsen in Brabant waar persoonlijke wensen zoveel aandacht krijgen en waar het afscheid van je trouwe viervoeter helemaal volgens jouw idee ingevuld kan worden.

Alles goed geregeld bij het hondencrematorium in Brabant

Urenlange wandelingen maakten jullie samen en hij waakte over jou en je gezin. Je wist dat het moment ooit zou komen en nu is het ogenblik van definitief afscheid nemen nabij. Je bent op zoek naar een manier om passend en waardig afscheid te nemen. Dan ben je bij ons hondencrematorium in Brabant aan het juiste adres. We nemen je graag alle zorg uit handen, hebben aandacht voor jouw wensen en doen alles wat in ons vermogen ligt om een waardig afscheid te creëren. 

Uitvaart op maat

Weet je dat in ons hondencrematorium in Brabant heel veel mogelijk is? We bieden een groot scala aan diensten aan en je vult zelf in wat je van ons verwacht. Wil je begeleiding bij het moment van euthanasie, wil je dat wij het vervoer van je hond regelen of wil je liever zelf alles doen? Vind je het fijn als we een pootafdruk maken of wil je graag een plukje haar om te verwerken in een blijvende herinnering? Bespreek het met ons en wij verzorgen een uitvaart op maat, waar je met een warm gevoel op terug kunt kijken.

Persoonlijk afscheid in ons hondencrematorium in Brabant

Honden nemen in een gezin een speciale plek in. Daarom wil je alle gezinsleden graag de kans bieden om voor een laatste keer met elkaar te zijn. Voor andere huisdieren kan het soms ook van belang zijn om afscheid te nemen. Daar maken we graag ruimte voor in ons hondencrematorium in het hart van Brabant. Altijd staan jouw wensen bij ons centraal en nemen we de tijd om jouw verdriet een plekje te geven.

Mogelijkheden in ons hondencrematorium in Brabant

Je kunt kiezen voor een individuele crematie in ons hondencrematorium in Brabant. Heb je een beperkter budget, dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een collectieve crematie. In dat geval is het niet mogelijk de as van je overleden hond mee naar huis te nemen. We hebben een ruim aanbod aan mogelijkheden voor sieraden of urnen waarin je de as kunt bewaren.

Vind rust in ons natuurgebied

Wil je na de crematie in ons Brabantse hondencrematorium even tot rust komen, loop dan eens door het natuurgebied dat grenst aan onze locatie. Er is de mogelijkheid om de as te verstrooien. Het gebied is openbaar toegankelijk en biedt je de mogelijkheid om in alle stilte herinneringen op te halen en terug te denken aan jullie tijd samen.

Contact met ons hondencrematorium in Brabant

 

Je bent welkom in ons hondencrematorium in Brabant. Om je alle tijd en rust te geven, werken we uitsluitend op afspraak. Op werkdagen zijn we tussen 09:00 – 20:00 uur telefonisch bereikbaar en op zaterdag tussen 10:00 – 13:00 uur. Een mailtje sturen mag natuurlijk altijd, wij reageren zo snel mogelijk!

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre