Een persoonlijk afscheid voor jouw (huis)dier in een dierencrematorium | Eindhoven en omgeving

Het moment van afscheid van je (huis)dier komt altijd te vroeg. Je wilt graag een waardig afscheid met ruimte voor een persoonlijke invulling. Bij Dierencrematorium Natura Nova in de omgeving van Eindhoven is alle ruimte voor jouw wensen, denken we graag met je mee en vind je de rust om in alle waardigheid afscheid te nemen van jouw trouwe maatje.

Ruimte voor jouw invulling bij ons dierencrematorium | Eindhoven en omgeving

Een hond, kat, hamster of paardje (tot 150 kilogram): ooit komt het moment dat je definitief afscheid moet nemen. Je hebt er vast ideeën over hoe je de laatste momenten dat je samen bent met je dier, wil invullen. Bij Natura Nova, het dierencrematorium bij Eindhoven, zijn alle wensen bespreekbaar en staan we open voor jouw ideeën. We denken met je mee om aan jouw wensen tegemoet te komen. We bieden begeleiding bij het rouwproces en verzorgen, indien gewenst, de hele uitvaart.

Faciliteiten

In ons dierencrematorium zijn alle dieren welkom, mits ze niet zwaarder zijn dan 150 kilogram. Een muis, een hagedis, een Shetlander, een poes, een hond of een vogelspin. We hebben de faciliteiten om de volledige uitvaart te verzorgen; van het moment van euthanasie tot het opbaren en de uiteindelijke crematie. Zeg ons hoe je het voor je ziet en wij maken het mogelijk bij ons dierencrematorium. Eindhoven is één van de plaatsen waar wij ons op richten en waar je terecht kunt voor een persoonlijke invulling van het afscheid van jouw (huis)dier. Natura Nova is gevestigd in Wintelre, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven.

Uitvaartbegeleiding van een dierencrematorium

Een intakegesprek om de wensen te bespreken

Eventueel contact met de dierenarts om het moment van euthanasie te bepalen

Begeleiding van de euthanasieafspraak

Vervoer van je overleden (huis)dier naar ons dierencrematorium

Opbaren van je geliefde (huis)dier

Afscheid door familieleden en andere (huis)dieren

Hulp bij begrafenis in eigen tuin (zonder crematie)

Een luisterend oor bieden om jouw verdriet te verwerken

Overige ondersteuning bij praktische zaken

Blijvende herinneringen creëren

Uiteraard verzorgen wij de crematie van jouw (huis)dier maar we hebben nog veel meer diensten waarvan je gebruik kunt maken. Een pootafdruk van jouw trouwe maatje, een plukje haar om in een sieraad of kunstwerkje te verwerken, een beetje as voor een blijvende herinnering. Tijdens ons introductiegesprek vertellen we je graag over alle mogelijkheden.

Rust in de natuur bij ons dierencrematorium

Wil je graag even tot rust komen na het afscheid in ons dierencrematorium nabij Eindhoven? Bezoek dan het natuurgebied dat direct grenst aan ons centrum en neem de tijd om jouw verdriet te verwerken. Het bos is altijd openbaar toegankelijk dus je kunt er terecht op het moment dat jij het wilt. Tevens is het mogelijk om in het gebied de as van je overleden (huis)dier te verstrooien. Zo heb je altijd een plek om naartoe te gaan en je trouwe maatje te herdenken.

Tijd voor het afscheid dat je wenst

Afscheid nemen vraagt rust; dat is de reden dat wij uitsluitend op afspraak werken. Wij begrijpen jouw verdriet en zorgen ervoor dat er tijd genoeg is voor het afscheid dat jij voor ogen hebt. Elk afscheid is bijzonder, daar zorgen we graag samen met jou voor. Jij en je (huis)dier staan centraal bij Natura Nova in Wintelre, een dierencrematorium in de omgeving van Eindhoven.

Contact

 

Is de tijd gekomen om jouw wensen en ideeën te bespreken voor het afscheid van jouw (huis)dier? Neem dan contact op met Natura Nova. Van maandag tot en met vrijdag staan wij tussen 09:00 – 20:00 uur voor je klaar, op zaterdag tussen 10:00 – 13:00 uur. Op alle andere momenten kun je ons een email sturen of een WhatsAppbericht. Je vindt ons dierencrematorium nabij Eindhoven aan de Kreiel 14 in Wintelre

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre