Dierencrematorium Eindhoven en omgeving

Een persoonlijk afscheid voor jouw (huis)dier

Dierencrematorium Natura Nova nabij Eindhoven is er voor elk (huis)dier tot 150 kilo.

Naast dierencrematie bieden we ook uitvaartbegeleiding aan. We begeleiden je met al onze tijd en aandacht tijdens het rouwproces, zodat je de rust vindt om in alle waardigheid afscheid te nemen van je trouwe maatje. 

Bij ons dierenuitvaartcentrum staan jij en je huisdier centraal.

Respectvolle dierencrematie op een manier die bij jou past

Het moment van afscheid van je (huis)dier komt altijd te vroeg. Als je hond, kat, hamster, cavia of paard overlijdt, verdient je dier een waardigheid afscheid.

Natura Nova is een dierencrematorium voor de regio Midden-Brabant. Wij zijn gevestigd in Wintelre, op slechts een steenworp afstand van Eindhoven.

Ons dierenuitvaartcentrum biedt begeleiding bij het rouwproces en verzorgt, indien gewenst, de hele uitvaart. Zeg ons hoe je het afscheid voor je ziet en wij maken het mogelijk bij ons dierencrematorium voor Eindhoven en omgeving.

Een waardige crematie voor alle dieren tot 150 kg

In ons dierencrematorium zijn alle dieren, groot en klein, welkom. We begrijpen de speciale band tussen jou en je dier. Onze uitvaart en crematie voor huis(dieren) begeleiden wij met de grootste zorg en liefde.

We hebben de faciliteiten om een volledige uitvaart te verzorgen. We hebben capaciteit voor dieren met een gewicht tot 150 kg.

  Tijdens ons introductiegesprek vertellen we je graag over alle mogelijkheden. Neem contact op via de mail via info@naturanova.nl of bel ons op 06-52839957.

  Paardencrematorium

  Waarom kiezen voor Natura Nova?

  De uitvaartbegeleiding van Natura Nova is volledig afgestemd op jou. Samen maken we een plan, zodat je met een warm gevoel terugkijkt naar dit laatste afscheid.

  Een intakegesprek om de wensen te bespreken

  Eventueel contact met de dierenarts om het moment van inslapen te bepalen

  Vervoer van je overleden (huis)dier naar ons dierencrematorium nabij Eindhoven.

  Begeleiding van de euthanasieafspraak

  Verzorgen en opbaren van je geliefde (huis)dier

  Afscheid door familieleden en andere (huis)dieren

  Hulp bij begrafenis in eigen tuin (zonder crematie)

  Een luisterend oor bieden om jouw verdriet te verwerken

  Overige ondersteuning bij praktische zaken

  Bij dierencrematorium Eindhoven tellen maar twee dingen: jij en je huisdier. Bel ons gerust op 06-52839957 of mail via info@naturanova.nl.

  Praktische zaken

  Wij werken uitsluitend op afspraak, zodat er alle tijd en aandacht is.

  Als je je huisdier wilt cremeren krijg je bij een individuele crematie de as mee. Bij een collectieve crematie kan dit helaas niet. 

  Ook kun je bij ons terecht voor prachtige gedenkartikelen. Een pootafdruk van jouw trouwe maatje, een plukje haar om in een sieraad of kunstwerkje te verwerken, een beetje as voor een blijvende herinnering.

  Zijn er andere familieleden of huisdieren die ook afscheid willen nemen? Dit kan in een van onze afscheidskamers. Hier kunnen wij je dier ook verzorgen en opbaren. 

  Wil je graag even tot rust komen na het afscheid? Bezoek dan het natuurgebied dat direct grenst aan ons dierencrematorium. Neem de tijd om jouw verdriet te verwerken. Het bos is openbaar toegankelijk, dus je hier altijd heen.

  Het is mogelijk om in het gebied de as te verstrooien. Zo heb je altijd een plek om naartoe te gaan en je trouwe maatje te herdenken.

  Binnen een straal van 20 km van Wintelre bieden we vervoer aan voor € 40,-. Voor afstanden buiten deze straal rekenen wij € 0,50 per extra gereden kilometer. 

  Neem contact met ons op

  Is de tijd gekomen om je wensen te bespreken voor het afscheid van je (huis)dier? 

  Natura Nova staat 24/7 voor je klaar. Je kunt ons bereiken via info@naturanova.nl of bellen/Whatsappen op 06-5283 9957.

  We zijn telefonisch bereikbaar op:

  • Maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag van 10:00 – 13:00 uur

  Nemen we de telefoon niet op? Dan zijn we even bezig. Stuur dan gerust een e-mail of een Whatsapp bericht. Wij reageren zo snel mogelijk.

  Je vindt ons dierencrematorium nabij Eindhoven aan de Kreiel 14 in Wintelre.

  Kreiel 14, Wintelre