Met respect afscheid nemen bij een paardencrematorium

Een afscheid komt altijd te vroeg. Je wilt niet verder zonder het dier waar je jarenlang veel plezier aan hebt gehad. Dat geldt uiteraard ook voor paarden. Crematorium Natura Nova heeft de faciliteiten om paarden tot 150 kilogram te cremeren en daarmee een waardig en persoonlijk afscheid te geven. Wees welkom met je geliefde paardje bij ons dierencrematorium Natura Nova in Wintelre.

Uitvaartbegeleiding in ons paardencrematorium

Steeds meer mensen kiezen voor crematie na het overlijden van hun (huis)dier. Dat geldt ook voor paarden. Wij nemen, indien gewenst, de volledige uitvaartbegeleiding voor je over. Van het – in overleg met de dierenarts – bepalen van het euthanasiemoment, tot het vervoer, de eventuele opbaring en het invullen van het laatste moment van afscheid. Alles is bespreekbaar bij ons dierencrematorium. In het hart van de Brabantse Kempen bieden wij je de rust voor een waardig afscheid van jouw paard.

Aandacht voor jouw wensen

Jouw wensen staan centraal in ons paardencrematorium. Jij wilt een waardig afscheid met focus op jullie lange leven samen. Jij bepaalt hoe het afscheid eruit komt zien. Voor paarden tot 150 kilogram hebben wij de mogelijkheid om een mooi en respectvol te faciliteren. Bij Natura Nova stellen wij jouw wensen centraal en overleggen we samen over de mogelijkheden voor een respectvol afscheid. Veel is mogelijk. Zo kun je kiezen voor een individuele crematie of een collectieve. Hier zijn onze tarieven op gebaseerd. Klik hier om alle mogelijkheden te bekijken. Vind je niet wat je voor ogen hebt, voor het laatste afscheid van je (huis)dier, bel ons gerust en bespreek je wensen. Wij van Dierencrematorium Natura Nova, staan overal voor open en zullen altijd proberen je tegemoet te komen.

Blijvende herinneringen bij een paardencrematorium

We bieden een zeer groot aanbod aan diensten aan, ook voor het afscheid van een paard (in ons paardencrematorium tot 150 kilogram). Een plukje haar om voor altijd te bewaren of de as in een urn of sieraard, in het geval van een individuele crematie. Jouw paard is altijd onderdeel geweest van jouw leven en zal dat blijven, dankzij een blijvende herinnering. Heb je andere wensen, aarzel niet om ze aan ons voor te leggen. Afscheid nemen kan maar één keer; wij zorgen ervoor dat het een gedenkwaardig afscheid is in ons paardencrematorium.

Rust in het natuurgebied van ons paardencrematorium

Bij ons dierencrematorium werken we uitsluitend op afspraak, zo weten we zeker dat je alle ruimte krijgt om het afscheid te beleven. Geen druk, geen haast, alleen jij en je paardje. Voel je na afloop de behoefte om even in alle rust bij te komen? Maak dan een wandeling in het aangrenzende natuurgebied. Pal naast ons paardencrematorium vind je stilte; het gebied biedt tevens de mogelijkheid om de as van je paard te verstrooien, zodat je altijd een plek hebt om naar toe te gaan om je geliefde (huis)dier te gedenken.

Contact

 

Bel op maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 20:00 uur naar ons om een afspraak te maken, dan nemen wij de tijd voor je. Op zaterdag bel je tussen 10:00 – 13:00 uur. Op alle andere momenten kun je ons een WhatsAppbericht sturen of een email sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om jouw wensen te bespreken. Bij ons paardencrematorium staan we graag voor je klaar en garanderen we je een respectvol en persoonlijk afscheid.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre