Aanbod

Wanneer jouw (huis)dier overlijdt, is het belangrijk om een waardig afscheid te realiseren. Hoe dit afscheid eruit ziet, mag jij helemaal zelf invullen. Wij helpen je hier graag bij. Zo is er bij ons de mogelijkheid om je dier individueel of collectief te laten cremeren.

Individueel cremeren

Hierbij gaat je (huis)dier alleen in de oven. Je kan de as na afloop mee naar huis nemen.

Collectief cremeren

Hierbij gaan meerdere (huis)dieren tegelijkertijd in de oven. Je krijgt na afloop geen as mee naar huis.

Een mooi afscheid

Daarnaast bieden wij nog meer mogelijkheden om je huisdier een mooi afscheid te bezorgen. Wij bieden aan: 

Vervoer om jouw (huis)dier op te halen

Een pootafdruk laten maken van jouw (huis)dier

Een haarplukje meenemen naar huis

As meenemen in een urn of sieraad

Jouw wensen staan centraal

Naast het reguliere aanbod willen we altijd proberen mee te denken met de klanten. Dus heb je wensen of verzoeken die hier niet genoemd zijn, vraag er dan gerust naar.

Naast het crematorium hebben wij een groot stuk eigen natuur waar je de mogelijkheid hebt om na het afscheid nemen even tot rust te komen. Een wandeling in de natuur doet vrijwel altijd goed.  Ook is er een bos aangeplant waar je de mogelijkheid hebt om de as van je gecremeerde (huis)dier uit te strooien.

Bij Dierencrematorium Natura Nova werken we alleen op afspraak. Hier is bewust voor gekozen om zo de kwaliteit te waarborgen. Wij vinden het belangrijk dat we genoeg tijd hebben voor zowel jou als voor jouw (huis)dier. Ook vinden wij persoonlijk contact van groot belang. Wij willen er écht voor jou en je (huis)dier zijn.

Neem gerust contact met ons op

 

Telefonisch zijn wij 24/7 bereikbaar. Mocht je geen gehoor krijgen kun je een Whatsapp berichtje sturen,  wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre