Dierenuitvaartcentrum Natura Nova voor een waardig afscheid van je (huis)dier

Als je (huis)dier is overleden, wil je op gepaste wijze afscheid nemen van je trouwe kameraadje. Je zoekt een dierenuitvaartcentrum bij jou in de buurt waar al je zorgen uit handen genomen worden en je zo waardig en persoonlijk mogelijk afscheid kunt nemen van je (huis)dier. Welkom bij Natura Nova, het dierenuitvaartcentrum in Wintelre.

Persoonlijke aandacht bij het dierenuitvaartcentrum

Het wordt steeds gebruikelijker om persoonlijk afscheid te nemen van je (huis)dier. Jarenlang was je hamster, hond, kat, hagedis of Shetlandpony een volwaardig gezinslid en dus wil je de tijd nemen om afscheid te nemen. Het verdriet mag er zijn en krijgt de ruimte. Er is persoonlijke aandacht bij dierenuitvaartcentrum Natura Nova in Wintelre. Jouw wensen staan centraal, in principe is alles mogelijk en zullen we sámen zorgen voor een mooi en gedenkwaardig afscheid.

Mogelijkheden van ons dierenuitvaartcentrum

Wie een huisdier verliest heeft een aantal opties: cremeren, begraven, destructie of ter beschikking stellen aan de wetenschap. Waarschijnlijk overweeg je de eerste optie, daarom ben je op deze site terecht gekomen. Wij helpen je graag om de tijd te nemen voor een afscheid en kunnen de hele uitvaart van je (huis)dier voor je organiseren, uiteraard op de manier die jij voor ogen hebt. Weet dat veel mogelijk is en alles bespreekbaar is bij ons dierenuitvaartcentrum.

Vervoer en verzorging bij ons dierenuitvaartcentrum

Het is mogelijk om je overleden (huis)dier zelf bij ons te brengen maar als je liever hebt dat wij het ophalen, is dat mogelijk. Je (huis)dier kan zowel bij jou thuis als bij de dierenarts opgehaald worden; in dat laatste geval nemen wij contact op met de dierenarts om de tijd af te spreken. Na aankomst in ons dierenuitvaartcentrum bestaat de mogelijkheid je (huis)dier te laten verzorgen en op te baren voor een laatste persoonlijk afscheid. Alle gezinsleden zijn welkom voor een laatste groet. 

Asbestemming en gedenk artikelen

Bij ons kun je kiezen voor een individuele of collectieve crematie; het verschil zit voornamelijk in de asbestemming. Bij een collectieve crematie is het niet mogelijk de as mee te nemen. Bij een individuele crematie kun je zelf bepalen wat er met de as gebeurt: verwerken in een blijvende herinnering of uitstrooien bij ons in het natuurgebied of op een plek waar je zelf troost vindt. Wil je graag een blijvende herinnering in de vorm van een pootafdruk of een plukje haar? Wij verzorgen het graag voor je.

Praktische informatie over ons dierenuitvaartcentrum

 

Voor het vervoer en de crematie van je geliefde (huis)dier zijn verschillende tarieven, afgestemd op jouw wensen. Heb je wensen en vind je het niet terug op deze site, informeer gerust bij ons. We staan van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur voor je klaar. Buiten deze tijden kun je een Whatsapp berichtje of een e-mail sturen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Om jou alle rust en tijd te geven, werken wij uitsluitend op afspraak.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre