Met waardigheid afscheid nemen van je (huis)dier in huisdierencrematorium Natura Nova

Afscheid nemen van je (huis)dier is altijd verdrietig. Je wilt graag een waardig afscheid en zoekt een plek waar aandacht voor jou en je overleden (huis)dier is. Waar ruimte is voor jouw verdriet en waar je jouw dier in vertrouwen kunt achterlaten. Voel je welkom voor het laatste afscheid bij huisdierencrematorium Natura Nova in Wintelre.

Aandacht voor jouw wensen bij huisdierencrematorium Natura Nova

Voor een (huis)dier wil je goed zorgen. Het is een volwaardig gezinslid waar je veel plezier van hebt en die er altijd voor je is. Na het overlijden van je (huis)dier stopt die zorg niet; je wilt in waardigheid en met respect afscheid nemen. Bij huisdierencrematorium Natura Nova is alle ruimte voor aandacht om het laatste afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Jouw wensen stellen wij centraal, in overleg is heel veel mogelijk en sámen kunnen we zorgen voor een mooi afscheid.

Zorg uit handen nemen door ons huisdierencrematorium

Wanneer je kiest voor een crematie kunnen wij je alle zorgen uit handen nemen. De hele uitvaartbegeleiding kan via ons lopen, waarbij geldt dat jij bepaalt welke diensten je bij ons af wilt nemen. Kies je voor een individuele of collectieve crematie en wil je jouw (huis)dier zelf brengen of mogen wij het vervoer verzorgen? Kies je voor een opbaring of is het voldoende als we alleen de crematie verzorgen? Allemaal overwegingen waar we je graag mee van dienst zijn. Alles is bespreekbaar in ons huisdierencrematorium.

Meedenken in mogelijkheden

Wil je meer informatie over de kosten van een uitvaart bij ons huisdierencrematorium, klik dan hier. Je vindt er een overzicht van alle diensten die we aan kunnen bieden. Heb je speciale wensen of vragen, aarzel niet om ze met ons te bespreken. We denken graag mee in mogelijkheden en proberen je zoveel mogelijk tegemoet te komen. Bij ons huisdierencrematorium nemen we de tijd voor jou tijdens de laatste momenten met je (huis)dier. In principe zijn alle (huis)dieren tot 150 kg welkom in ons huisdierencrematorium. Jouw kat, pony, hond of hamster is bij ons in goede handen.

Rust om afscheid te nemen

Kies je ervoor om je (huis)dier bij de dierenarts te laten inslapen, dan kunnen wij in overleg het moment bepalen en meteen al het regelwerk uit handen nemen. We brengen, desgewenst, jouw (huis)dier naar ons huisdierencrematorium. Wil je liever je (huis)dier zelf brengen, geen probleem. Je bent welkom op het moment dat het jou past. We werken bij ons huisdierencrematorium uitsluitend op afspraak. Zo krijg jij alle rust om afscheid te nemen.

Asbestemming na de crematie

Na de crematie krijg je – in het geval van een individuele crematie – de as van je overleden (huis)dier mee. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor de asbestemming. We hebben de mogelijkheid om de as mee te nemen in een urn of te laten verwerken in een sieraad. Wil je een pootafdruk of een plukje haar om daar later nog iets mee te doen: vraag het ons en we zorgen ervoor. Er is een mogelijkheid om in het natuurgebied nabij ons huisdierencrematorium in Wintelre de as uit te strooien. Tevens kun je in dit bos even rust zoeken na het afscheid. Een moment voor jezelf om je trouwe maatje te gedenken.

Contact

 

We staan dag en nacht voor je klaar. Op doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) kun je ons bellen tussen 09:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 13:00 uur. Op alle overige dagen en tijden zijn wij per mail bereikbaar of kun je een WhatsAppbericht achterlaten. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

06-52839957

Kreiel 14, Wintelre