DierenDokters Kalmoesplein is gericht op professionele zorg voor huisdieren, met persoonlijke aandacht voor mens en dier. Sinds een half jaar is er samenwerking met Natura Nova.

“Eén van onze medewerkers kwam Natura Nova tegen op Facebook en gooide het in de groep. We waren het er meteen over eens dat dit het moment was om de overstap te maken. We hebben Bart uitgenodigd en op een later moment is het hele team op werkbezoek gegaan in Wintelre. We waren aangenaam verrast hoe mooi het er is. Het dierencrematorium is met zoveel zorg ingericht, je vóelt de persoonlijke aandacht. Bart heeft er echt zijn hele ziel en zaligheid in gelegd.

Als DierenDokters zijn wij heel servicegericht en dat ondervinden we ook bij Natura Nova. Bart neemt voor iedereen de tijd. De laatste jaren is het afscheid nemen van een huisdier steeds belangrijker geworden. Een huisdier is onderdeel van het gezin, een gezinslid. Een afscheid is altijd verdrietig en als je dat dan persoonlijk in kunt richten, biedt dat heel veel troost. Wij verwijzen met vertrouwen onze klanten door. We weten zeker dat ze bij Natura Nova in goede handen zijn.

Goed afscheid nemen is letterlijk het laatste wat je voor je huisdier kunt doen

Tijdens het werkbezoek hebben we ervaren hoeveel er eigenlijk mogelijk is en dat er voor ieder budget een optie is. Er zijn bijvoorbeeld eenvoudige maar ook heel luxe urns. Het feit dat je keuze hebt, maakt het afscheid voor veel mensen makkelijker. Bart geeft je de ruimte in alles. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de ruimtes: er is een kleine kamer maar ook een kamer waar je met een groter gezelschap terecht kunt. Wat onze klanten vooral naar ons terugkoppelen is dat ze het waarderen dat ze tijd en rust ervaren. Het hoeft niet snel, het is niet koud en zakelijk maar juist warm en persoonlijk en dat wordt als zeer positief ervaren.

Afscheid nemen is letterlijk het laatste wat je voor je huisdier kunt doen. Als je dan persoonlijke aandacht krijgt, kijk je daar later met een goed gevoel op terug. Herinneringen zijn voor altijd. Wij zijn ervan overtuigd dat Bart ervoor zorgt dat de herinneringen aan het afscheid positief en waardevol zijn. Wij ervaren in ieder geval een grote mate van zorgvuldigheid bij Natura Nova.

Met overtuiging bevelen wij Natura Nova aan bij onze collega dierenklinieken. Het is in ons werk bijna dagelijks dat we met het overlijden van een huisdier te maken krijgen en dus met mensen die afscheid moeten nemen. Door Natura Nova kan het verdriet een beetje verzacht worden omdat je alle persoonlijke aandacht krijgt die nodig is. We zijn blij dat we de samenwerking aangegaan zijn. Vanwege de afstand, maar vooral vanwege de werkwijze van Bart en zijn medewerkers. Die sluit goed aan hoe wij met onze klanten en hun huisdieren omgaan: respectvol en persoonlijk.”