De samenwerking tussen Natura Nova en Dierenkliniek Dennenoord is er vanaf het begin. Bart ging langs om kennis te maken.  Daarna ging een deel van het team op bedrijfsbezoek en ontdekte dat Natura Nova een prima dierencrematorium is om mee samen te werken. Paraveterinair Bianca vertelt over de samenwerking.

“Dierenkliniek Dennenoord is een grote dierenkliniek die gespecialiseerd is in gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Voor vrijwel alle behandelingen komen eigenaren bij ons en wij geven de zorg die nodig is. De kliniek is gevestigd in Duizel.  Met z’n allen zetten we ons elke dag in om de beste zorg te verlenen aan alle dieren en hun eigenaren.

Ook het afscheid nemen van een dier hoort daarbij. We nemen daar te tijd voor omdat zo goed mogelijk te begeleiden.

Een goed afscheid is van toegevoegde waarde voor de verwerking

Voor huisdiereigenaren is het een toegevoegde waarde voor de verwerking om goed afscheid te nemen. Een huisdier is onderdeel van het gezin en wordt als zodanig ook behandeld na het overlijden. Het is goed dat er een keuze is om een huisdier te laten cremeren. Wij vinden dat je altijd moet doen wat goed voelt.

Na het overlijden van het huisdier heeft de eigenaar een keuze wat ze met hun huisdier willen. Wij geven de opties door en daarna kiest de eigenaar. Sinds de kennismaking met Bart en de medewerkers van Natura Nova zijn wij de samenwerking aangegaan. We hadden een erg goede indruk van het bedrijf; we durven dat met het volste vertrouwen aan onze klanten voor te stellen. We weten dat er met groot respect en waardigheid met de overleden huisdieren wordt omgegaan.”